Numer oferty: StPr/25/1237
1. Nadzór nad funkcjonowaniem kuchni: przestrzeganie zasad bhp, ppoż, w określonych sytuacjach uczestniczenie w przygotowywaniu posiłków.
2. Znajomość i stosowanie zasad żywienia i norm żywieniowych.
3. Przestrzeganie przepisów związanych z GHP/HACCP, zamówieniami publicznymi.
4. Sporządzanie jadłospisów żywieniowych dekadowych z uwzględnieniem kaloryczności i gramatury potraw przewidzianymi dla dzieci.
5. Umiejętność dostosowania jadłospisu do dzieci za specyficznymi potrzebami żywieniowymi (alergie pokarmowe).
6. Planowanie i systematyczne zaopatrywanie placówki zgodnie z Regulaminem udzielania zamówień publicznych w szkole : żywność, sprzęt kuchenny i inne, środki czystości, prowadzenie ewidencji wydawanych towarów.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.