Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0810


Obowiązki:

Zarządzanie stołówką szkolną, planowanie zdrowych i zbilansowanych jadłospisów zgodnych z normami, zamawianie i nadzorowanie dostaw produktów spożywczych, rozliczanie opłat za posiłki od rodziców, współpraca z GOPS Strzelce, inne prace zlecone przez dyrektora szkoły. Praca w wymiarze 1/2-etatu.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa pakietu MS OFFICE - EXCEL, WORD
  • obsługa urządzeń biurowych
  • obsługa komputera

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, inne, kierunek: Technologia żywności i żywienia,Technik usług dastronomicznych

Zawód:

  • Technik żywienia i usług gastronomicznych*

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe-mile widziane,znajomość przepisów HACCP,książeczka zdrowia do ceów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: Szkolna 3, 99-307 Strzelce, powiat: kutnowski, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV-wysyłać wyłącznie na wskazany adres email pracodawcy. (E.Sz.)

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/12/2025
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi