Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1486


Obowiązki:

zgłoszenie zapotrzebowania bloku żywieniowego w artykuły żywnościowe, ich przyjęcie, rozmieszczenie w magazynach , wypełnienie rejestrów i arkusza kontroli zgodnie z przepisami HACCP, prowadzenie kartoteki magazynowej i sporzadzanie rozliczenia, przestrzeganie dziennej stawki zywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułow oraz właściwe ich przechowywanie, opracowanie jadłospisów zgodnie z zaleceniami GMP, HACCP, sporzadzanie raportów żywieniowych i przedkładanie ich do zatwierdzenia, nadzór na d prawidłowym funkcjonowaniem pracowników kuchni ( przygotowanie i porcjowanie posiłków zgodnie z normami o oszczędnym gospodarowaniem produktami, przestrzeganiem zasad czystości ) wykonywanie innych czynności nie wymienionych w niniejszym zakrtesie a poleconym przez dyrektora, praca od godz 7-15



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące, brak

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: Ligonia 4, 45-362 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/07/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi