Numer oferty: StPr/20/1486
zgłoszenie zapotrzebowania bloku żywieniowego w artykuły żywnościowe, ich przyjęcie, rozmieszczenie w magazynach , wypełnienie rejestrów i arkusza kontroli zgodnie z przepisami HACCP, prowadzenie kartoteki magazynowej i sporzadzanie rozliczenia, przestrzeganie dziennej stawki zywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułow oraz właściwe ich przechowywanie, opracowanie jadłospisów zgodnie z zaleceniami GMP, HACCP, sporzadzanie raportów żywieniowych i przedkładanie ich do zatwierdzenia, nadzór na d prawidłowym funkcjonowaniem pracowników kuchni ( przygotowanie i porcjowanie posiłków zgodnie z normami o oszczędnym gospodarowaniem produktami, przestrzeganiem zasad czystości ) wykonywanie innych czynności nie wymienionych w niniejszym zakrtesie a poleconym przez dyrektora, praca od godz 7-15
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Ligonia 4, 45-362 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.