Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1510


Obowiązki:

Zamawianie dostaw żywności, prowadzenie ewidencji, obliczanie kalorii, sporządzanie jadłospisu. Organizacja żywienia w szkole. Praca na 1/2 etatu.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa komputera i pakietu MS Office

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka, technologia żywienia

Pozostałe wymagania:

  • Znajomość zasad żywnienia i norm żywieniowych, terminowość, rzetelność, odpowiedzialność.


Miejsce pracy: Dolańskich 142, 39-410 Grębów, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/10/2019
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi