Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0885


Obowiązki:

Planowanie i systematyczne zaopatrywanie w produkty spożywcze zgodnie z Regulaminem zamówień publicznych, przestrzeganie zasad HACCP i GHP, prowadzenie dokumentacji żywieniowej, kontrola sanitarna w zakresie żywienia, dbanie i utrzymywanie w czystości i funkcjonalności poszczególnych pomieszczeń, zwłaszcza tych, które są przeznaczone na magazynowanie produktów spożywczych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • dobra organizacja pracy
  • prawo jazdy kategoria - B
  • obsługa komputera MS Ofice

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • Znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych, podstawowa znajomość rachunkowości i księgowania, komunikatywność, wysoka kultura osobista.Mile widziane wykształcenie kierunkowe (technolog żywienia, dietetyk lub wykształcenie gastronomiczne).


Miejsce pracy: Rzeszowska 82, 38-120 Czudec, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.pzpw.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi