Opis stanowiska pracy
Dyrektor Zespołu Szkół Gastronomicznych zatrudni intendenta (planistę) w pełnym wymiarze godzin na stałe
Wymagania:
- co najmniej wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz 2 lata stażu pracy lub średnie, najlepiej o profilu gastronomicznym, ekonomicznym lub związanym z technologią żywienia, - doświadczenie pracy na stanowisku intendenta; Zakres obowiązków: 1. Tworzenie i aktualizacja receptur gastronomicznych. 2. Sporządzanie kalkulacji dla poszczególnych pracowni warsztatów. 3. Planowanie produkcji dla pracowni warsztatowych z uwzględnieniem ćwiczeń programowych. 4. Planowanie jadłospisów. 5. Współpraca z magazynierem, księgowością i nauczycielami. Oferujemy: Pracę na stałe w pełnym wymiarze godzin
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV list motywacyjny
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/06/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia