Opis stanowiska pracy

Oferta dotyczy pracy w szkole, w której funkcjonuje samodzielna kuchnia, w której zatrudnione są dwie osoby. Codziennie gotowane są posiłki dla około 100 osób.
Wymagania:
- wykształcenie średnie, preferowane o profilu gastronomicznym, ekonomicznym lub pokrewnym (np. zarządzanie, technologia żywienia), - znajomość przepisów sanitarnych i żywieniowych (HACCP) - kompetencje w zakresie planowania i rozliczania budżetu - staż pracy przy wykształceniu średnim i zasadniczym (2 lata). Zakres obowiązków: 1. Kompleksowe zarządzanie stołówką i żywieniem, obejmujące planowanie zdrowych, zbilansowanych jadłospisów (z uwzględnieniem diet i alergii) 2. Zaopatrzenie (zamawianie produktów, kontrola dostaw) 3. Nadzór nad personelem kuchni i procesem przygotowywania posiłków 4. Dbanie o zgodność pracy kuchni z przepisami sanitarnymi (Sanepid) 5. Prowadzenie dokumentacji finansowej i rozliczeniowej (koszty, opłaty, wpłaty), a także rozliczanie finansowe z rodzicami i dbanie o przestrzeganie regulaminów wewnętrznych. Oferujemy: - wsparcie merytoryczne - miłą atmosferę
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
-CV - podanie o pracę - zaświadczenie o niekaralności - aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres: Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II, Bażyny 17A, 11-130 Orneta lud dostarczyć osobiście do sekretariatu szkoły

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/12/2025
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi