Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/0416
Obowiązki:
Do zadań intendenta należy zapewnienie sprawnego funkcjonowania stołówki, organizacja pracy zespołu oraz dbanie o jakość i bezpieczeństwo serwowanych posiłków.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią
Pozostałe wymagania:
- Wykształcenie średnie lub wyższe, preferowane kierunki związane z gastronomią. Doświadczenie w pracy w gastronomii lub na podobnym stanowisku. Znajomość zasad żywienia i przepisów sanitarno-epidemiologicznych.Znajomość przepisów HCCAP, praca w programie Program-stołówka, Librus. Umiejętność organizacji pracy oraz zarządzania zespołem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole. Odpowiedzialność i samodzielność w podejmowaniu decyzji.
Miejsce pracy: Plac kpt. Raginisa 12, 18-430 Wizna, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV oraz list motywacyjny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/05/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna