Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0701


Obowiązki:

Pracownik wykonujący pracę w ramach robót publicznych
Zarządzanie żywieniem: planowanie zbilansowanych jadłospisów zgodnych z normami żywieniowymi, uwzględniające diety specjalne. Zaopatrzenie: zamawianie i odbiór artykułów spożywczych, monitorowanie jakości, ilości i terminów przydatności do spożycia. Gospodarka magazynowa: nadzór nad stanem magazynu, kontrola zapasów i zarządzanie kosztami. Kontrola jakości: dbalość o zdrowie i świeżość produktów, a także przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności. Nadzór nad personelem: kierowanie pracą personelu kuchennego i innych pracowników działu gospodarczego. Dokumentacja: prowadzenie wymaganej dokumentacji, w tym sanitarno-żywieniowej oraz przygotowywanie raportów. Przestrzeganie przepisów: zapewnienie zgodności żywienowych.
*Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe



Miejsce pracy: Łomżyńska 35, 18-416 Zbójna, powiat: łomżyński, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/08/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi