Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0199


Obowiązki:

- Planowanie i organizacja pracy w kuchni
- Nadzór nad jakością przygotowania posiłków
- Dbanie o BHP
- Motywowanie pracowników
- Empatia, cierpliwość oraz zdolności komunikacyjne

Praca dwuzmianowa w godzinach 6.00-14.00 oraz 14.00-22.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)

Pozostałe wymagania:

  • Dodatkowe wymagania:Umiejętności kulinarne oraz znajomość kuchni polskiej oraz regionalnej.Nabór trwa do 22.08.2025


Miejsce pracy: 19-111 Ruda 71, powiat: moniecki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi