Opis stanowiska pracy
Zatrudnienie na pełny etat .
Wymagania:
Wykształcenie wyższe żywienie człowieka, dietetyka lub inne pokrewne mile widziane przygotowanie pedagogiczne, lub dyplom technika żywienia i usług gastronomicznych Zakres obowiązków: Nauczanie zawodu - kucharz pracowników młodocianych. Prowadzenie nadzoru nad pracownikami kuchni. Planowanie jadłospisów zgodnie z obowiązującymi normami, dokonywanie zamówień artykułów spożywczych, wydawanie ich do kuchni. Prowadzenie kartotek magazynowych oraz niezbędnej ewidencji inwentarzowej. Oferujemy: Zatrudnienie na pełny etat.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV, dyplom ukończenia studiów, suplement do dyplomu. Dołącz jeśli posiadasz (dokumenty dodatkowe): Zaświadczenia potwierdzające dodatkowe kwalifikacje.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres: Wymagane dokumenty można złożyć w następujący sposób: 1. Przesłać na adres szkoły. 2. Wysłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: 3. Złożyć osobiście w sekretariacie szkoły.
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 11/06/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia