Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2201


Obowiązki:

Kontrola parametrów produkcyjnych, opracowanie instrukcji technologicznych, nadzór nad prawidłowym prowadzeniem procesów technologicznych, przygotowanie dokumentacji technologicznej.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • znajomość i obsługa komputera

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie wyższe: technologia żywienia, znajomość obsługi komputera, doświadczenie zawodowe, orzeczenie lekarskie do celów sanitarno- epidemiologicznych lub możliwość wykonania


Miejsce pracy: WIENIECKA 27, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 6

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi