Numer oferty: StPr/24/0205
Organizacja nadzór nad pracą podległego personelu kuchennego oraz prowadzenie instruktażu technologicznego w zakresie produkcji kulinarnej. Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych. Nadzorowanie wydawania potraw z kuchni. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji. Opracowywanie harmonogramów pracy dla personelu kuchni na poszczególnych stanowiskach, nadzorowania i przestrzegania przez podległy personel przepisów bhp i ppoż. oraz wymogów higieniczno-sanitarnych. Wykonywanie zadań ochronnych.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 11-311 Kikity, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Mianowanie
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.