Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0589


Obowiązki:

SPORZĄDZANIE JADŁOSPISÓW DLA ŻŁOBKA I PRZEDSZKOLA ORAZ KUCHNI MLECZNEJ ZGODNIE Z AKTUALNYMI NORMAMI ŻYWIENIOWYMI I KALORYCZNOŚCiĄ, opracowanie receptur, nadzorowanie procesów lechnologicznych, prowadzenie HCCP na kuchni, sporządzanie i odpowiedzialność za próbki żywieniowe, nadzór nad dokumentacją w zakresie zaopatrywania w produkty żywieniowe, czynności szkoleniowe w zakresie programowania zdrowego stylu życia wśród rodziców, dzieci i personelu, odpowiedzialność za ilość posiłków danego dnia i nadzór nad cateringiem.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • pomaturalne/policealne, medyczne, kierunek: dietetyka
  • średnie zawodowe 4-letnie, techniczne, kierunek: dietetyka

Zawód:

  • Dietetyk

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), medyczne, kierunek: dietetyka, specjalizacja: dietetyka

Pozostałe wymagania:

  • wiedza z zakresu nauk o żywieniu, technologii żywności, a także umiejętności praktyczne takie jak: ocenianie stanu odżywienia, planowanie diet (zdrowotnych i leczniczych), edukacja w zakresie zdrowego żywienia


Miejsce pracy: Bartłomieja Kopera 1, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi