Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/5709


Obowiązki:

Oracowywanie okresowych i dziennych jadłospisów z uwzględnieniem diet i stawki żywieniowej, sporządzanie raportów żywieniowych i asygnaty żywnościowej zamawianie towaru, nadzór nad przebiegiem produkcji i podawaniem posiłków w stołówce. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 07:35 - 15:10



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe na stanowisku dietetyka w żywieniu zbiorowym, biegłość w obsłudze komputera, mile widziana znajomość programu MAPI, posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej.


Miejsce pracy: 81-731 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 6

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi