Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0480


Obowiązki:

-zamawianie towarów
-układanie jadłospisu,
- dostosowywanie norm żywieniowych do danej grupy żywieniowej,
-organizacja i nadzór pracy w kuchni,
-sporządzanie zleceń do jadlospisu



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia zywności
  • średnie zawodowe, kierunek: technologia zywności



Miejsce pracy: Bartosza Głowackiego 2, 19-100 Mońki, powiat: moniecki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/11/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi