Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 23/09/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1487


Obowiązki:

w/g stanowiska



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne, kierunek: Dietetyka, żywienie człowieka

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku. Zakres obowiązków: planowanie żywienia, układanie jadłospisów, opracowywanie receptur potraw.


Miejsce pracy: Piekoszowska 36 A, 25-723 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: inny - Kontakt telefoniczny 41 3443730 e-mail: mkc@mkc.mopr.kielce.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
02/09/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona
do góry