Numer oferty: StPr/25/0434
Sporządzanie jadłospisów dziennych i dekadowych
2. Opracowanie receptur dań oraz receptur na poszczególne rodzaje diet
3. Nadzorowanie wszystkich etapów produkcji posiłków
4. Przestrzeganie obowiązujących przepisów dotyczących norm żywienia
5. Prowadzenie dokumentacji związanej z wykonywaniem obowiązków oraz bieżąca kontrola
działu żywienia w zakresie HACCP
6. Praca w programie komputerowym System-1 Gospodarka magazynowa
7. Zapewnienie ciągłości dostaw towarów i usług niezbędnych do pracy działu żywienia
8. Sprawowanie nadzoru nad pracownikami kuchni, sporządzanie grafików czasu pracy dla
pracowników kuchni
9. Dbanie o prawidłowy stan techniczny i sanitarny sprzętów będących na wyposażeniu kuchni
10. Dbanie o stan higieniczno- sanitarny kuchni i pomieszczeń pomocniczych.
Więcej informacji: https://dpsgoscino.finn.pl/bipkod/012
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Karlińska 1, 78-120 Gościno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Informacje o naborze: https://dpsgoscino.finn.pl/bipkod/012
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.