Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0434


Obowiązki:

Sporządzanie jadłospisów dziennych i dekadowych
2. Opracowanie receptur dań oraz receptur na poszczególne rodzaje diet
3. Nadzorowanie wszystkich etapów produkcji posiłków
4. Przestrzeganie obowiązujących przepisów dotyczących norm żywienia
5. Prowadzenie dokumentacji związanej z wykonywaniem obowiązków oraz bieżąca kontrola
działu żywienia w zakresie HACCP
6. Praca w programie komputerowym System-1 Gospodarka magazynowa
7. Zapewnienie ciągłości dostaw towarów i usług niezbędnych do pracy działu żywienia
8. Sprawowanie nadzoru nad pracownikami kuchni, sporządzanie grafików czasu pracy dla
pracowników kuchni
9. Dbanie o prawidłowy stan techniczny i sanitarny sprzętów będących na wyposażeniu kuchni
10. Dbanie o stan higieniczno- sanitarny kuchni i pomieszczeń pomocniczych.
Więcej informacji: https://dpsgoscino.finn.pl/bipkod/012



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • Informacje o naborze:https://dpsgoscino.finn.pl/bipkod/012


Miejsce pracy: Karlińska 1, 78-120 Gościno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Informacje o naborze: https://dpsgoscino.finn.pl/bipkod/012

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi