Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2624


Obowiązki:

Zakres obowiązków: tworzenie receptur deserów i dań we współpracy z cukiernikami, przygotowywanie wyrobów cukierniczych zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymywanie standardów jakościowych i smakowych w zgodzie z wymaganiami firmy, dbałość o odpowiednie przechowywanie składników i gotowych produktów.



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: cukiernictwo

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania pracodawcy: umiejętności w zakresie cukiernictwa, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepid, punktualność, umiejętność pracy w zespole.


Miejsce pracy: Konopnckiej 5, 25-406 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi