Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0364


Obowiązki:

rzygotowywanie i dekorowanie ciast, ciasteczek, tortów, lodów i innych deserów zgodnie z recepturami i standardami jakości



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane jest doświadczenie w pracy w cukierni lub jako ciastkarz- umiejętności: zdolności manualne i precyzja, zmysł estetyki i kreatywność. znajomość receptur i technik cukierniczych, umiejętność pracy w zespole, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy- wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia- praca jednozmianowa od poniedziałku do piątku


Miejsce pracy: ŚWIECKA 17, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi