Numer oferty: StPr/25/3348
- organizacja własnego miejsca
pracy i przestrzeganie
przepisów BHP
- dobór składników do napojów
zarówno alkoholowych, jak i
bezalkoholowych, z właściwym
określaniem ich proporcji oraz
przygotowywaniem koktajli
zgodnie z oczekiwaniami klienta
- ocenianie jakości i
przyjmowanie ilościowe towarów
handlowych, surowców,
półproduktów i wyrobów
kulinarnych do baru oraz ich
przechowywanie w
odpowiednich warunkach;
- proponowanie różnych koktajli
i napojów z karty menu
- organizacja i realizowanie
zadań związanych z dobrym
funkcjonowaniem baru w tym:
-dbanie o jego porządek,
-realizowanie zamówień i
utrzymywanie urządzeń
barowych we właściwym stanie
technicznym i higienicznym
-utrzymywanie właściwych
relacji z klientami
- obsługiwanie gości w barze,
− stosowanie technik
przygotowywania i serwowan
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: MJR. WACŁAWA KOPISTO 8B/517, 35-302 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.