Numer oferty: StPr/21/4518
porcjowanie (odmierzanie) potraw i napojów oraz ich wydawanie (serwowanie), dekorowanie oraz eksponowanie i reklama potraw oraz napojów, dokonywanie oceny organoleptycznej potraw i napojów, układanie kart menu oraz kart win i wódek, obsługa konsumenta przy bufecie, dbanie o estetykę.
Języki:
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Długa 9, 85-034 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: tel. 668-555-733 w godz. 13.00-15.00
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.