Opis stanowiska pracy
- realizacja polityki jakościowej firmy oraz kontrola procesu na każdym etapie produkcji
- kontrola surowców
- aktualizacja i weryfikacja raportów produkcyjnych
- prowadzenie i aktualizacja dokumentacji dotyczącej jakości
- współpraca z działem rozwoju produktu
Wymagania:
- wykształcenie wyższe inżynierskie w zakresie zarządzania produkcją i jakością
- mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
- znajomość zasad funkcjonowania systemu HACCP i BRC
- znajomość obsługi komputera i MS OFFICE
- książeczka sanepidowska
Oferujemy:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę na cały etat (tryb trzyzmianowy)
- stabilne warunki zatrudnienia
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Prezentacja firmy
Ajinomoto Jawo to polsko – japońska spółka, której udziałowcami
<br/>są...
Ajinomoto Jawo to polsko – japońska spółka, której udziałowcami
są częstochowska firma Jawo oraz japońska firma Ajinomoto Frozen Foods.
W 2015 roku spółka uruchomiła nowoczesny zakład produkcyjny w którym wytwarzana jest japońska mrożona żywność skierowana głównie na rynek Unii Europejskiej. W chwili obecnej w fabryce w Częstochowie produkowana jest gyoza, m.in. z wieprzowiną, z kurczakiem czy z krewetkami. Gyoza to bardzo popularne w Japonii danie tworzone z delikatnego, cienkiego ciasta nadzianego farszem mięsno-warzywnym, mięsnym lub na bazie ryb i owoców morza. Jest to jedno z podstawowych dań w japońskiej kuchni, serwowane w restauracjach nie tylko w Japonii, ale na całym świecie.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 22/03/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Wyższe inżynierskie
- Wynagrodzenie
- 3 200PLN - 3 800PLN / Monthly (Brutto)
- Branża / kategoria:
- Praca Kontrola jakości, Praca Praca na produkcji, Praca Inżynieria, Praca Inne