- realizowanie celów sprzedażowych z wykorzystaniem dostępnej oferty produktowej i narzędzi udostępnionych przez firmę
- nadzór nad realizacją standardów pracy we wszystkich aspektach funkcjonowania lodziarnio-kawiarni
- organizacja pracy zespołu, wyznaczanie zadań poszczególnym pracownikom na zmianie
- wdrażanie do pracy nowych pracowników i rozwój ich umiejętności w trakcie zatrudnienia
- nadzór nad produkcją w punkcie (zakupy surowców, jakość, rozliczenie produkcji)
- zaopatrzenie lodziarni w produkty i środki niezbędne do realizowania sprzedaży
- dbanie o prawidłową eksploatację wyposażenia lodziarni
- zamykanie punktu, rozliczanie dziennej sprzedaży i gotówki, prawidłowe wprowadzanie dziennych danych do systemu, prowadzenie dziennej dokumentacji
- doświadczenie w pracy w gastronomii, umiejętność pracy z klientem
- umiejętność zarządzania ludźmi oraz bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
- samodzielność i umiejętność motywowania
- obsługa komputera w zakresie MS Office
- zaangażowanie i chęć uczenia się
Marka Grycan jest obecna na rynku w Polsce od 2004 roku. W ciągu ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.