Opis stanowiska:
- Praca nad opracowywaniem i wdrażaniem nowych produktów,
- Opracowywanie receptur i estymacji cenowych produktów,
- Opracowywanie norm pracochłonności,
- Obsługa audytów pierwszych produkcji,
- Przygotowywanie ocen produktów,
- Poszukiwanie i testowanie innowacyjnych rozwiązań technologicznych i opakowaniowych.
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe: technologia żywności,
- Samodzielność, kreatywność,
- Doskonała organizacja pracy,
- Umiejętność współpracy w zespole,
- Doświadczenie na stanowisku technologa w zakładzie przetwórstwa spożywczego min. 1 rok na stanowisku,
- Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum średniozaawansowanym.
Oferujemy:
- Stabilną pracę na pełen etat (umowa o pracę),
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego
- Pakiet socjalny z kartą sportową włącznie,