Opis stanowiska pracy

Zadania:
• dbanie o jakość, stały nadzór nad produkowanymi wyrobami
• kontrola pod względem sanitarnym i bezpieczeństwa zdrowotnego Działu Produkcji
• opracowywanie technologii wytwarzania
• optymalizacja procesów produkcyjnych
• opracowywanie dokumentacji technologicznej
• ścisła współpraca z działem produkcji

Wymagania

• znajomość zasad technologii produkcji
• wykształcenie wyższe w kierunku Technologia żywności lub pokrewne
• znajomość zasad systemu HACCP, BRC, IFS
• umiejętność kierowania ludźmi mile widziana
• znajomość pakietu biurowego MS Office 2007
• samodzielność, umiejętność współpracy z innymi komórkami
• mile widziane doświadczenie w branży spożywczej

Prezentacja firmy

Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/06/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
docelowo na stałe
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Premie, dodatki:
premia roczna
Branża / kategoria:
Praca Badania / Rozwój, Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi