Zadania:
• dbanie o jakość, stały nadzór nad produkowanymi wyrobami
• kontrola pod względem sanitarnym i bezpieczeństwa zdrowotnego Działu Produkcji
• opracowywanie technologii wytwarzania
• optymalizacja procesów produkcyjnych
• opracowywanie dokumentacji technologicznej
• ścisła współpraca z działem produkcji
• znajomość zasad technologii produkcji
• wykształcenie wyższe w kierunku Technologia żywności lub pokrewne
• znajomość zasad systemu HACCP, BRC, IFS
• umiejętność kierowania ludźmi mile widziana
• znajomość pakietu biurowego MS Office 2007
• samodzielność, umiejętność współpracy z innymi komórkami
• mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń
W aplikacji prosimy o zawarcie klauzuli: ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH <br/>Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci: imion i nazwiska, daty i miejsce urodzenia, adresu zameldowania, numeru telefonu, adresu e-mail, wizerunku (fotografii twarzy), <br/>Zgoda dotyczy przetwarzania moich danych przez U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Pr... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.