Urząd Pracy m.st. Warszawy

technolog żywienia m/k

Miejsce pracy: Warszawa

Wymagania: wykształcenie średnie, specjalność technologia żywności lub pokrewne. 3 lata doświadczenia zawodowego. Zakres obowiązków: Kontrola i odpowiedzialność za jakość produkcji posiłków, stała analiza przebiegu procesu technologicznego, przechowywania, przetwarzania, wydawania oraz konsumpcji posiłków we właściwych warunkach, Zamawianie towarów zgodnie z jadłospisem dekadowym i stanem żywionych, Przestrzeganie wykorzystania ustalonej stawki żywieniowej przy sporządzaniu jadłospisów, organizacja pracy w zakresie żywienia, Czuwanie nad rentownością stołówki i analizowanie jej dochodów i wydatków, Rozliczanie kucharzy z wydanych do produkcji artykułów żywnościowych, Odpowiedzialność za wykorzystywanie norm żywieniowych zgodnie z obowiązującymi przepisami, Archiwizacja dokumentów wymaganych na danym stanowisku pracy w układzie miesięcznym, Opracowywanie struktury ilościowo-wartościowej asortymentu będącego przedmiotem zamówień zgodnie z ustawą o Pzp, artykułów spożywczych niezbędnych do prawidłowego żywienia, Organizacja żywienia odpłatnego zleconego / imprezy, konferencje, przyjęcia, sporządzanie menu, wstępnej wyceny itp. Kontrola zwrotów magazynowych produktów żywnościowych przydatnych do dalszego zużycia lub dalsze ich przetworzenie i zużycie przy wydawaniu kolejnych posiłków. Praca w godzinach 7.30-15.30. Kontakt z pracodawcą osobisty ul. Słowackiego 52/54, CV na e-mail, telefoniczny 22 5617649. Praca w Warszawie.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi