Opis stanowiska pracy
Nagradzana restauracja w znanym, sieciowym hotelu 3* poszukuje młodej, ambitnej osoby, z doświadczeniem lokalnym i międzynarodowym oraz znajomością współczesnych trendów i technik gastronomicznych do dalszego rozwoju restauracji.
Zapewniamy zakwaterowanie, atrakcyjne warunki finansowe oraz możliwość rozwoju w oparciu o staże u znanych szefów kuchni z którymi współpracujemy.
OBOWIĄZKI NA STANOWISKU PRACY:
- Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,
- Dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
- Utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
WYMAGANIA:
- Doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
- Dobrej organizacji pracy własnej oraz umiejętności pracy w zespole
- Sumienność, punktualność, zaangażowanie w prace
- Posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
OFERUJEMY:
- Umowę o pracę
- Możliwość pracy w prestiżowym obiekcie
- Pracę w przyjaznym środowisku
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Istnieje możliwość zakwaterowania w hotelu
Prezentacja firmy
Hotele Wisła: Hotel Wisła Premium to Hotel Wybitnie Wypoczynkowy, p...
Hotele Wisła: Hotel Wisła Premium to Hotel Wybitnie Wypoczynkowy, przepięknie położony w dolinie potoku Wisła Kopydło,wprost stworzony do wypoczynku – niezależnie od pory roku i pogody.
Jako jedyny hotel w Wiśle, otrzymaliśmy bardzo prestiżową rekomendację międzynarodowego przewodnika Gault & Millau a także Certificate of Excellence nadawany corocznie przez portal Tripadvisor.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 27/04/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości, Praca Obsługa klienta, Praca Inne, Praca Kadra zarządzająca