Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
- zarządzanie zespołem kucharzy
- wprowadzanie nowych potraw do menu
- szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy
- sporządzanie zamówień
- dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe
- przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Wymagania
- doświadczenie na stanowisku szefa kuchni minimum dwa lata
- doświadczenie w gastronomii minimum 5 lat
- mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- pasja do gotowania
- dyspozycyjność do pracy także w weekendy
- miła aparycja
- komunikatywność i zaangażowanie
Prezentacja firmy
Express Kuchnia Marche w związku z otwarciem nowego lokalu w Gale...
Express Kuchnia Marche w związku z otwarciem nowego lokalu w Galerii Manufaktura poszukuje pracownika na stanowisko:
Rozwiń
Dodatkowe informacje
Ostatnia aktualizacja:
29/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?