Opis stanowiska pracy

- zarządzanie zespołem kucharzy
- wprowadzanie nowych potraw do menu
- szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy
- sporządzanie zamówień
- dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe
- przestrzeganie zasad HACCP i BHP

Wymagania

- doświadczenie na stanowisku szefa kuchni minimum dwa lata
- doświadczenie w gastronomii minimum 5 lat
- mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- pasja do gotowania
- dyspozycyjność do pracy także w weekendy
- miła aparycja
- komunikatywność i zaangażowanie

Prezentacja firmy

Express Kuchnia Marche w związku z otwarciem nowego lokalu w Gale... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi