Hotel Dębowy w Bielawie poszukuje kandydatów na stanowisko: Szef Kuchni
Zakres obowiązków:
kompleksowa organizacja i koordynacja pracy kucharzy i pracowników hotelowej kuchni
nadzór i kontrola nad wysokim standardem i jakością przygotowanych potraw
kontrola i nadzór nad kosztami gastronomicznymi (food cost), odpowiedzialność za utrzymanie kosztów na odpowiednim poziomie
opracowywanie karty menu oraz menu konferencyjnego i bankietowego
opracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowej
dbałość o stany magazynowe i inwentaryzację
doświadczenie na samodzielnym stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy Szefa Kuchni lub Szefa Zmiany
dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCAP
umiejętność zarządzania zespołem i motywowania pracowników
znajomość najnowszych trendów w branży
umiejętność organizacji pracy podczas dużych imprez bankietowych
umiejętność pracy w zespole
Trzygwiazdkowy Hotel
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.