Opis stanowiska pracy

Zadania:
- Przygotowanie, trybowanie, wykrawanie kawałków mięsa z półtuszy wołowych, wieprzowych i jagnięcych
- Przygotowanie do sprzedaży: na pieczeń, klopsiki, kiełbasy i merguezy.
- Przygotowanie wędlin (wędliny, pasztety, kiełbasy, farsz mięsny, peklowanie mięs np. szaszłyki, itp.)
- Pomoc w przygotowaniu potraw garmażeryjnych

Dodatkowo:
- Wsparcie sprzedaży w sklepie - jeśli dobra znajomość języka francuskiego.
- Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.

Wymagania

Wymagane umiejętności zawodowe:
- Typologia kawałków mięsa
- Umiejętność trybowania
- Umiejętność napełniania kiszki przy pomocy nadziewarki
- Krojenie mięsa
- Maszynowe krojenie mięsa
- Przechowywanie żywności
- Znajomość języka francuskiego na poziomie pozwalającym na zrozumienie poleceń pracodawcy.

Wymagania:
• minimum 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku,
• podleganie ubezpieczeniu w Polsce na min. 30 dni przed wyjazdem (UP, KRUS, druk ZCNA, itp.),

Prezentacja firmy

Interimax International Sp. z o.o. Sp. k-a. <br/> <br/>INTERIMAX ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/11/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
od grudnia na jeden miesiąc, potem odnawialne.
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
8 000PLN - 11 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
100 €/m-c
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi