• Weryfikowanie prawidłowości przebiegu procesów produkcyjnych poprzez kontrolę procesów technologicznych, higienę oraz jakość surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• Przeprowadzanie ocen sensorycznych w celu zwolnienia lub zatrzymaniu wyprodukowanych wyrobów
• Monitorowanie jakości wyrobów w okresie ich przechowywania
• Archiwizowanie prób wyrobu gotowego zgodne z wymogami standardów;
• Udział w projektach pro-jakościowych
• Analiza przyczyn reklamacji oraz definiowanie działań naprawczych
• Przygotowywanie raportów i statystyk
• Wykształcenie wyższe, preferowane o profilu towaroznawstwa, technologii żywności lub w pokrewnym obszarze
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – min. 1 rok
• Wiedza z zakresu produkcji w branży spożywczej (mile widziane doświadczenie z przetwórstwa rybnego)
• Znajomość podstawowych metod badawczych wykorzystywanych w wewnętrznym laboratorium fizyko-chemicznym
• Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. IFS, BRC)
• Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
• Dobra organizacja pracy i dbałość o szczegóły
W Polsce istniejemy od 1991 roku będąc niekwestionowanym liderem ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.