Opis stanowiska pracy

• Weryfikowanie prawidłowości przebiegu procesów produkcyjnych poprzez kontrolę procesów technologicznych, higienę oraz jakość surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• Przeprowadzanie ocen sensorycznych w celu zwolnienia lub zatrzymaniu wyprodukowanych wyrobów
• Monitorowanie jakości wyrobów w okresie ich przechowywania
• Archiwizowanie prób wyrobu gotowego zgodne z wymogami standardów;
• Udział w projektach pro-jakościowych
• Analiza przyczyn reklamacji oraz definiowanie działań naprawczych
• Przygotowywanie raportów i statystyk

Wymagania

• Wykształcenie wyższe, preferowane o profilu towaroznawstwa, technologii żywności lub w pokrewnym obszarze
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – min. 1 rok
• Wiedza z zakresu produkcji w branży spożywczej (mile widziane doświadczenie z przetwórstwa rybnego)
• Znajomość podstawowych metod badawczych wykorzystywanych w wewnętrznym laboratorium fizyko-chemicznym
• Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. IFS, BRC)
• Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
• Dobra organizacja pracy i dbałość o szczegóły

Prezentacja firmy

W Polsce istniejemy od 1991 roku będąc niekwestionowanym liderem ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/12/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
12-18 miesięcy
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Kontrola jakości, Praca Praca na produkcji, Praca Inżynieria

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi