#

Pracownik zakładu mięsnego /przygotowanie jelit/

In Temporis Polska Sp. z o.o.

Sisteron - Prowansja (Francja) , zagranica

In Temporis Polska Sp. z o.o.

Pracownik zakładu mięsnego /przygotowanie jelit/

Od: In Temporis Polska Sp. z o.o.
Miejsce pracy: Sisteron - Prowansja (Francja)

Rodzaj pracy: Pełny etat

Rodzaj umowy: Na czas określony

Ilość wakatów: 2

Minimalne doświadczenie: 2 lata

Wykształcenie: Zasadnicze zawodowe

Branża: Praca Catering / Gastronomia

Agencja Pośrednictwa Pracy In Temporis Polska od 2005 roku figuruje w rejestrze agencji zatrudnienia pod numerem rejestracyjnym 1954. Od tego czasu prowadzimy działalność na terenie Polski i Unii Europejskiej w zakresie pośrednictwa pracy i agencji pracy tymczasowej.

Obecnie poszukujemy osoby chętnej do pracy w ramach rocznego kontraktu we Francji jako: Pracownik zakładu mięsnego /kalibracja jelit/

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kalibrację jelit i naturalnych osłonek do kiełbas, oraz konserwację swoich narzędzi pracy.

Praca w pozycji stojącej, w temperaturach ok. 15 st. C + szkolenie dotyczące obsługi maszyn.

Wymagania:
- Doświadczenie min. roczne na stanowisku związanym z kalibrowaniem jelit;
- Wymagana minimalna znajomość języka francuskiego.

Oferujemy:
- Legalne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową;
- Stawkę godzinową i dietę wyżywieniową;
- Pomoc w załatwieniu formalności związanych z wyjazdem.

Oferta pracy tymczasowej.
Licencja Agencji nr 1954.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi