Opis stanowiska pracy

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. to notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie firma będąca jednym z największych przetwórców mięsa czerwonego w Polsce, z przychodami przekraczającymi miliard złotych rocznie. To nowoczesny producent wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego, który dostarcza swoje produkty do największych sieci handlowych w kraju. Podstawę oferty firmy stanowią najwyższej jakości kiełbasy, kabanosy, szynki, wędzonki i wędliny plastrowane, które wielokrotnie w ciągu roku zdobywają najbardziej prestiżowe nagrody branżowe i konsumenckie.
W związku z rozwojem struktur organizacyjnych, poszukujemy kreatywnych osób na stanowisko:

PRACOWNIK DZIAŁU JAKOŚCI
(miejsce pracy: Oddział Mokrsko)



Zadania:
• Prowadzenie szkoleń jakościowych dla nowo zatrudnianych pracowników;
• Współudział w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych;
• Kontrola jakości produkowanych wyrobów;
• Wsparcie jakościowe dla produkcji;
• Opracowanie i wdrażanie działań korygujących mających na celu poprawę jakości usług oferowanych przez firmę;
• Kontakt z klientem i analiza jego wymagań;

Oferujemy:
• Zatrudnienie w ramach umowy o pracę z wynagrodzeniem zależnym od ilości godzin pracy oraz premie motywacyjną;
• Ciekawą, pełną wyzwań pracę w zespole odpowiedzialnym za monitoring jakości produkowanych wyrobów;
• Szeroki pakiet szkoleń dający możliwość podnoszenia kwalifikacji;
• Pakiet benefitów dla pracownika (ubezpieczenie na życie, posiłki, udział w akcjach promujących profilaktykę zdrowotną)
• Unikalne, przyjazne środowisko pracy i kulturę organizacyjną

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych na adres:
Zastrzegamy sobie prawo kontaktowania się z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dołączenie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. nr 133 poz. 833 z późniejszymi zmianami.

Wymagania

Wymagania:
• wykształcenie kierunkowe wyższe – mile widziana technologia żywienia,
• praktyczna znajomość branży mięsnej,
• znajomość systemu HACCP, norm IFS, BRC oraz zasad audytowania,
• książeczka sanitarno – epidemiologiczna,
• mile widziane doświadczenie na podobnych stanowiskach,
• znajomość języka angielskiego;

Prezentacja firmy

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. - to jedne z większych masarni n... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Tylko praktyki
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi