Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2997


Obowiązki:


OBRÓBKA WARZYW, ZMYWANIE NACZYŃ, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI.

WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU.
PRACA W GODZ. 6:30-21:30 (2 ZMIANY)



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DYSPOZYCYJNOŚĆ
  • DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 1)
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • podstawowe

Zawód:

  • Pomoc kuchenna



Miejsce pracy: NIEPODLEGŁOŚCI 36, 70-404 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: BRAK

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi