Opis stanowiska pracy

Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za pomoc w przygotowywaniu potraw na przyjęcia okolicznościowe.

Wymagania

Idealny kandydat:

- posiada aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- posiada niezbędne doświadczenie na podobnym stanowisku,
- jest doskonale zorganizowany,
- lubi i potrafi gotować,
- jest dyspozycyjny,
- jest gotowy do podjęcia pracy w weekendy i święta (wybrane),
- jest zaangażowany, posiada dużą motywacja i chęć do pracy.


Do obowiązków kandydata ponadto należeć będzie:

- współpraca z Szefem Kuchni,
- dbanie o czystość w miejscu pracy,
- dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań.


Oferujemy:

- zdobycie cennej wiedzy i doświadczenia,
- przyjazną atmosferę w pracy,
- dobre stawki godzinowe uzależnione od posiadanego doświadczenia.

Zachęcamy do aplikowania.
Jednocześnie informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Hotel Wiktoria to obiekt dwugwiazdkowy, istniejący na rynku od 2008 roku... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/05/2016
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Umowa o dzieło
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi