Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0541


Obowiązki:

czynności związane z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych używanych przez
kucharza do sporządzania dań i posiłków.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • chęci do pracy


Miejsce pracy: Józefa Piłsudskiego 41C, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: nie dotyczy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12-18

Osoba do kontaktu: Barbara Bogusz

Telefon: 781 654 554


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/05/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi