Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0280


Obowiązki:

Mycie i dezynfekcja pomieszczeń produkcyjnych oraz socjalnych kuchni i stołówki.
Dbanie o należyty stan sanitarno- higieniczny naczyń oraz sprzętu używanego do produkcji posiłków.
Realizowanie obróbki wstępnej warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie).
Uczestniczenie w przygotowaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharza;
Przestrzeganie zasad wydawania do spożycia posiłków przygotowanych w danym dniu.
Znajomość i praktyczne stosowanie przepisów regulujących pracę kuchni i stołówki.

Pracodawca oferuje:
-pracę w jednostce sektora finansów publicznych;
-możliwość podnoszenia kwalifikacji;
-dofinansowanie do wypoczynku;
-możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • -aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; -umiejętność pracy w zespole; -dobra organizacja pracy własnej. WYMAGANIA DODATKOWE (PREFEROWANE): doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy.


Miejsce pracy: Al. Legionów 133, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Wymagane dokumenty aplikacyjne należy przesyłać w terminie do dnia 27.02.2020 r. na adres pocztowy: 25. Wojskowy Oddział Gospodarczy, ul. Kawaleryjska 70, 15-601 Białystok z dopiskiem: Ogłoszenie o pracę POMOC KUCHENNA ŁOMŻA na adres internetowy wyłącznie w pliku pdf na adres e-mail: 25wog.sekcjapersonalna@ron.mil.pl Temat wiadomości: Ogłoszenie o pracę POMOC KUCHENNA ŁOMŻA DODATKOWE INFORMACJE: Wymagane dokumenty aplikacyjne (CV lub list motywacyjny) powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji oraz zatrudnienia (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych(t.j. Dz. U. 2018 r. poz. 1000) oraz zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).Skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami. O terminie rozmowy kwalifikacyjnej kandydaci zostaną powiadomieni telefonicznie. Aplikacje otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data stempla pocztowego lub data wpływu dokumentów aplikacyjnych pod wskazany adres internetowy).Nie zwracamy otrzymanych aplikacji. Nie udzielamy informacji o otrzymanych aplikacjach. Komendant 25.WOG zastrzega sobie prawo do unieważnienia prowadzonego naboru w każdym czasie bez podawania przyczyny i uzasadnienia. Oferty odrzucone zostaną zniszczone komisyjnie. Rozpatrzeniu nie będą podlegać aplikacje nie spełanijące wymagań określonych w ogłoszeniu, a także aplikacje, które nie zawierają wymaganej klauzuli o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/02/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi