Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/8268


Obowiązki:

Przygotowywanie produktów do wydawanych posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: 2 lata dośwaidczenia, znajomość receptur, umiejętność komponowania posiłków, dań. Godziny pracy: 9-17,15-23.


Miejsce pracy: Jantarowa 21, 80-501 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/12/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi