Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1224


Obowiązki:

Przygotowywanie surowców do produkcji ( obieranie, szatkowanie, krojenie i siekanie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie dań,
Dbałość o jakość i smak przygotowywanych potraw,
Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy.
Praca w godzinach 14 -22.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : -doświadczenie na podobnym stanowisku – (mile widziane, ale nie wymagane) -znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP- (mile widziane ale nie wymagane) -samodzielność, dobra organizacja pracy -kreatywność; umiejętność pracy zespołowej -dyspozycyjność, sumienność -odpowiedzialność


Miejsce pracy: Rynek 1, 46-220 Byczyna, powiat: kluczborski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/12/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi