Opis stanowiska pracy

Obowiązki:

  • wykonywanie różnego rodzaju potraw, przystawek zgodnie z polecniem kucharza,
  • obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców,
  • utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.

 

 

 

 

Wymagania

Wymagania:

  • umiejętność pracy w kuchni (doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2-3 lata),
  • wiedza na temat HACCP/GMP,
  • dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole,
  • mile widziane wykształcenie gastronomiczne,
  • dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym – praca po 8 godzin dziennie, bistro czynne w godzinach 05:00 – 23:00.

 

Oferujemy:

  • stawka 14 zł brutto/h,
  • zatrudnienie na umowę zlecenie,
  • szkolenia (produktowe, obsługa kasy fiskalnej, z zakresu HACCP),
  • elastyczny grafik (oferta także dla studentów),
  • strój służbowy,
  • pracę w systemie dwuzmianowym,
  • możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego
  • miejsce pracy "Premium Food Gate" Port Lotniczy im. Lecha Wałęsy w Gdańsku.

Prezentacja firmy

LeasingTeam Group to największa w kraju grupa spółek doradztwa pe... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/01/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
14PLN - 14PLN / Hourly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi