#

Młodszy specjalista w dziale rozwoju produktów

U Jędrusia Sp. z o.o.

Morawica koło lotniska w Balice, małopolskie

Opis stanowiska pracy

Pracownik zatrudniony na tym stanowisku będzie odpowiedzialny za:
- weryfikację i potwierdzenie przydatności technologicznej nowych surowców, opakowań,
- tworzenie nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami/instrukcjami.
- prowadzenie dokumentacji dla nowych wyrobów,
- nadzorowanie pierwszych produkcji dla wdrażanego wyrobu,
- opracowywanie wskaźników produkcyjnych i ich weryfikację,
- udoskonalanie istniejących receptur, wprowadzanie modyfikacji technologicznych,
- tworzenie receptur, specyfikacji surowcowych oraz składów produktów,
- testowanie nowych urządzeń, przygotowanie dokumentacji z prób,
- współpracę z zakładowym mikrobiologiem w zakresie badań,
- przygotowanie degustacji i ocen wyrobów,
- identyfikację wad jakościowych surowców i wyrobów,
- współdziałanie przy rozwiązywaniu bieżących problemów produkcyjnych,

Wymagania

- znajomość prawa żywnościowego,
- umiejętność przyrządzania potraw kuchni polskiej i nie tylko,
- znajomość surowców oraz ich przydatności technologicznych,
- umiejętność obsługi urządzeń kuchennych oraz produkcyjnych,
- biegła znajomość środowiska Office,
- wysoka organizacja własnej pracy,
- dyspozycyjność, samodzielność,
- umiejętność pracy pod presją czasu.

Prezentacja firmy

Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/05/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
docelowo na stałe
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi