Pracownik zatrudniony na tym stanowisku będzie odpowiedzialny za:
- weryfikację i potwierdzenie przydatności technologicznej nowych surowców, opakowań,
- tworzenie nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami/instrukcjami.
- prowadzenie dokumentacji dla nowych wyrobów,
- nadzorowanie pierwszych produkcji dla wdrażanego wyrobu,
- opracowywanie wskaźników produkcyjnych i ich weryfikację,
- udoskonalanie istniejących receptur, wprowadzanie modyfikacji technologicznych,
- tworzenie receptur, specyfikacji surowcowych oraz składów produktów,
- testowanie nowych urządzeń, przygotowanie dokumentacji z prób,
- współpracę z zakładowym mikrobiologiem w zakresie badań,
- przygotowanie degustacji i ocen wyrobów,
- identyfikację wad jakościowych surowców i wyrobów,
- współdziałanie przy rozwiązywaniu bieżących problemów produkcyjnych,
- znajomość prawa żywnościowego,
- umiejętność przyrządzania potraw kuchni polskiej i nie tylko,
- znajomość surowców oraz ich przydatności technologicznych,
- umiejętność obsługi urządzeń kuchennych oraz produkcyjnych,
- biegła znajomość środowiska Office,
- wysoka organizacja własnej pracy,
- dyspozycyjność, samodzielność,
- umiejętność pracy pod presją czasu.
Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń
W aplikacji prosimy o zawarcie klauzuli: ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH <br/>Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci: imion i nazwiska, daty i miejsce urodzenia, adresu zameldowania, numeru telefonu, adresu e-mail, wizerunku (fotografii twarzy), <br/>Zgoda dotyczy przetwarzania moich danych przez U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Pr... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.