Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0952


Obowiązki:

Uzgadnianie menu w restauracji, współpraca z kucharzami oraz osobami przygotowującymi śniadanie hotelowe.
Organizacja cateringów.
Wprowadzanie (wraz z kucharzami) nowych zmian w menu.
Koordyncja podczas wydawania posiłków, serwisów kawowych, sprawdzanie estetytki podawanych potraw.

Organizacja czasu pracy osób zaangażowanych przy określonym zadaniu gastronomicznym.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie w gastronomii
  • umiejętność obsługi komputera
  • wysoka kultura osobista
  • komunikatywnośc, umiejętność kierowania zespołem, dyspozycyjność

Wykształcenie:

  • średnie branżowe, brak



Miejsce pracy: Lotnicza 5-7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/10/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi