Numer oferty: StPr/21/0952
Uzgadnianie menu w restauracji, współpraca z kucharzami oraz osobami przygotowującymi śniadanie hotelowe.
Organizacja cateringów.
Wprowadzanie (wraz z kucharzami) nowych zmian w menu.
Koordyncja podczas wydawania posiłków, serwisów kawowych, sprawdzanie estetytki podawanych potraw.
Organizacja czasu pracy osób zaangażowanych przy określonym zadaniu gastronomicznym.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Lotnicza 5-7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.