Opis stanowiska pracy

MANAGER, KIEROWNIK, ASYSTENT, HANDLOWIEC

Zatrudnienie bez pośredników - bezpośrednio u pracodawcy!

Miejsce pracy: Będzin i okolice
RESTAURACJA ***** CATERING oraz SALA KONFERENCYJNA

Obowiązki:
• zarządzanie działem gastronomii,
• koordynowanie pracy podległego personelu,
• kreowanie pozytywnego wizerunku firmy,
• dbanie o standard obsługi gości,
• prowadzenie inwentaryzacji,
• raportowanie.

Wymagania

Wymagania:
• wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe,
• min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,
• komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
• umiejętność zarządzania personelem,
• umiejętność organizacji pracy własnej i podległego personelu,
• wysokie zdolności interpersonalne,
• wysoka kultura osobista,
• zdolności analityczne,
• cierpliwość, odpowiedzialność, zaangażowanie,
• znajomość systemu Gastro Szef (lub podobnych),
• prawo jazdy kat. B

Osoby zainteresowane pracą prosimy o aplikację swojego CV wraz ze zdjęciem.

Prezentacja firmy

Przyjemne miejsce pracy z dużym potencjałem rozwoju.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/07/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Premie, dodatki:
atrakcyjny prowizyjny system wynagrodzeń
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi