Opis stanowiska pracy

- Kontrola i nadzór wszystkich operacji związanych z działaniem restauracji
-Koordynowanie i nadzór wszystkich imprez i przygotowań
-Kontrola operacyjnego systemu sprzedaży oraz receptur
- Koordynowanie i nadzór pracy podległego zespołu pracowników
- Dbałość i nadzór nad pracą serwisu oraz kelnerskiego, barmańskiego , oraz pracowników na stanowiskach zewnętrznych gastronomicznych
- Szkolenia , doskonalenie i poszerzanie wiedzy podległego personelu w zakresie obsługi gości, stanowiska pracy i oferty restauracji
-Motywowanie pracowników do jak najlepszej pracy
- Dbałość o osiąganie jak najwyższych wyników sprzedaży
- Dbałość o osiąganie jak najwyższych wyników jakościowych
- Dbałość i kontrola kosztów
- Dbałość o porządek i stan sanitarny miejsca pracy
- Dbałości i nadzór wyglądu i estetyki restauracji
- Kontrola i nadzór nad serwowaniem potraw i napojów w restauracji
- Ubiór pracownika musi spełniać wymogi ustalone przez pracodawcę
- Pracownik zobowiązany jest do ochronny i zabezpieczenia sprzętu, przekazanego przez pracodawcę do wykonania obowiązków służbowych, przed utratą lub zniszczeniem
- Odpowiedzialność za powierzone saldo kasowe, utarg, numery kart kredytowych gości wraz z wynikającym z tego zakazem ujawniania ich osobom trzecim oraz wykorzystywania ich do dokonywania transakcji nieautoryzowanych przez gości
-Kontrola i nadzór serwisów wynikających awarii lub okresowych przeglądów
- Tworzenie atmosfery pozytywnej współpracy pomiędzy współpracownikami, niedopuszczanie do konfliktów
- Dbałość o zapewnienie dobrej opinii i renomy pracodawcy w szczególności poprzez wzorowe wypełnianie powierzonych obowiązków

Wymagania

- doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
- prawo jazdy kat. B
- komunikatywna znajomość języka angielskiego

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/12/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi