Opis stanowiska pracy

Praca w restauracji hotelowej w centrum Zamościa.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowanie dań z karty menu, przygotowywanie imprez okolicznościowych oraz opiekę nad kuchnią na jej zmianie.

Wymagania

•wykształcenia gastronomicznego;
•minimum rocznego doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
•aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych;
•umiejętności pracy w zespole;
•zorganizowania i odpowiedzialności.

Prezentacja firmy

Hotel wraz z restauracją na terenie Zamościa.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
31/03/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi