Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia, umiejętności: bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, komunikatywność, zaangażowanie wykonywanie powierzonych zadań, obowiązki: uczestnictwo w planowaniu jadłospisów, pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych zapotrzebowaniem żywnościowym sporządzonym na podstawie jadłospisu, przygotowywanie i wydawanie śniadań i drugich śniadań zgodnie z jadłospisem i normami żywienia zbiorowego, porcjowanie i wydawanie obiadów przygotowywanych przez firmę zewnętrzną z uwzględnieniem norm ilościowych, codzienne przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych śniadań zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej, uczestnictwo w planowaniu i obsłudze spotkań okolicznościowych dla seniorów DDPS oraz projektów realizowanych na rzecz seniorów w zakresie opracowania menu i przygotowania potraw, organizacja pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych, przestrzeganie w codziennej pracy zasad HACCP i dobrej praktyki higienicznej. Praca jednozmianowa w godz. 8-16, zgłoszenia należy kierować na adres e-mail, 22 277 33 10.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi