• przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.
• minimum roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz,
• czynne wykonywanie zawodu,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
• umiejętność pracy w zespole,
• zaangażowanie, sumienność i punktualność.
P.P.H.U. Eksport- Import
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.