Opis stanowiska pracy

Zatrudnię kucharza zmianowego, kucharza la'carte , kucharza cukiernika restauracji i hotelu

Wymagania

doświadczenie min. 3 lata, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, odpowiedzialność

Prezentacja firmy

Duży obiekt gastronomiczny na 400 osób z pokojami hotelowymi

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/11/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Wynagrodzenie
2 800PLN - 3 500PLN / Monthly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi