Opis stanowiska pracy

Informacje identyfikujące stanowisko pracy

1. Nazwa stanowiska oraz komórka organizacyjna, w której będzie zatrudniony pracownik,

Sekcja Żywienia

stanowisko:

kucharz (dla kandydatów posiadających wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne),

2. Liczba wolnych miejsc - 4, w tym dla niepełnosprawnych – 0,

3. Zakres obowiązków:

przygotowanie posiłków dla pacjentów Szpitala zgodnie z zasadami GMP, GHP I HACCP; przyjmowanie dostaw, wydanie towaru, dbanie o porządek, prowadzenie gospodarki magazynowej zgodnie z GHP, GMP i HACCP.

Wymagania:

1) wykształcenie (poziom, kierunek),

pożądane: wykształcenie kierunkowe, znajomość diet - kucharz

akceptowane: wykształcenie podstawowe lub zawodowe, mile widziane średnie - dla kandydatów posiadających wykształcenie średnie istnieje możliwość podniesienia kwalifikacji i uzyskanie wykształcenia kierunkowego;

2) uprawnienia (jeżeli dotyczy),

3) doświadczenie,

mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku (kucharz min 2 lata w zawodzie) w Sekcji Żywienia;

4) znajomość języków obcych (jeżeli dotyczy),

5) pożądane umiejętności dodatkowe (jeżeli dotyczy),

dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność sprawnego liczenia, prowadzenie gospodarki magazynowej, znajomość pracy z komputerem, rzetelność, samodzielność, dokładność, skrupulatność, umiejętność pracy w zespole;

6) pożądane cechy osobowości (jeżeli dotyczy)

otwartość na zdobywanie wiedzy i nowych umiejętności;

5. Oferta Szpitala:

1) forma zatrudnienia (rodzaj umowy),

umowa o pracę;

2) wymiar etatu (jeżeli dotyczy),

cały etat;

3) gotowość do zatrudnienia (od zaraz),

od zaraz;

4) system czasu pracy:

system jednozmianowy (600 -1400), ruch ciągły;

5) możliwości rozwoju zawodowego, nabycia doświadczenia itp.,

szkolenie na stanowisku pracy,

dla kandydatów posiadających wykształcenie średnie istnieje możliwość podniesienia kwalifikacji i uzyskanie wykształcenia kierunkowego;

6) benefity pozapłacowe(jeżeli dotyczy). Wczasy pod gruszą, premia uznaniowa;

6. Wymagane dokumenty (CV, list motywacyjny, inne).

CV

7. Kontakt (e-mail, telefon) do kierownika docelowej komórki organizacyjnej:

klaskowska@orsk.ump.edu.pl

tel. (061) 8310 214

Prezentacja firmy

Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. Wiktora Degi <br/>Uni... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/01/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca fizyczna

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi